Izvor:
03.10.2019 u 11:50
0

ABLANCI UPUCALI SRBINA U NEMAČKOJ: Posle izvesnog vremena JOŠ napada! Ima više povređenih!

Policija je bila raspoređena u velikom kontingentu, a helikopter je kružio iznad grada.

* Dvojica muškaraca albanske nacionalnosti sumnjiče se za ubistvo i teško ranjavanje u nemačkom gradu

* Policija je nakon intenzivne potrage uhapsila osumnjičene

* Iz policije navode da su žrtve državljani Srbije

Nakon fatalne pucnjave u bavarskom gradu Abensbergu, policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih. Tridesetdevetogodišnji Srbin ubijen je na jednom parkiralištu, a drugi je teško povređen na drugom mestu zločina u gradu. Počinioci su se izvesno vreme nalazili u bekstvu.

Prema nezvaničnim informacijama, dvojica osumnjičenih u oblasti Abensberg uhvaćeni su oko 19:30 sati – gotovo sat i po nakon što je policija primila prvi hitan poziv.

Policija je bila raspoređena u velikom kontingentu, a helikopter je kružio iznad grada.

– U 18.10 policija je obaveštena o hitnom pozivu. Dvojica muškaraca navodno su napala muškarca ispred tržnog centra u Abensbergu. Ispaljeno je nekoliko hitaca. Žrtva je umrla na parkingu. Osumnjičeni su pobegli kolima – rečeno je iz policije.

Izvor: Alo.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter