Izvor:
31.10.2016 u 17:42
0

Afera o oružju pronađenom u Jajincima: Pronađeni DNK tragovi najmanje tri osobe!

Ministar policije Nebojša Stefanović potvrdio je danas da su na oružju nađenom u blizini porodične kuće premijera Vučića u Jajincima nađeni DNK tragovi najmanje tri osobe.

"Nađeni su mešani, parcijalni tragovi”, kaže ministar Stefanović ističući da su tragovi bili jedni preko drugih i da će ih biti teško uzorkovati i identifikivati ih.

Dodaje i da nisu svi tragovi nađeni na svim komadima oružja.

"Veoma je malo verovatno da je neko samo doneo oružje u šumu, postoje dva ili tri scenarija šta se desilo", izjavio je Stefanović na sednici Odbora za odbranu i untrašnje poslove Skupštine Srbije.

Kako je istakao, zolja je proizvedena verovatno u fabrici namenske industrije u Srbiji tokom SFRJ i ona je, kako kaže, "dospela" u Doboj.

Kurir.rs
Foto: Nebojša Mandić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter