Izvor: tanjug
28.09.2021 u 07:47
0

ALBANCI NAPALI SRBE NA KOSOVU I METOHIJI: Nasrnuli NOŽEVIMA I FLAŠAMA!

Kosovska policija saopštila je da je juče uhapsila 10 lica u južnoj Kosovskoj Mitrovici, osumnjičenih za napad na nekoliko osoba.

– Juče je oko 16 časova, policijskoj stanici ! „Jug“ u južnoj Mitrovici, prijavljen je incident u ulici Mbretereša Teuta u kome je učestvovalo više osoba. Policijske jedinice su odmah preduzele istražne radnje i identifikovale i uhapsile 10 osoba osumnjičenih da su umešane u napad – navodi se u saopštenju policije. 

PROČITAJTE JOŠ:POGLEDAJTE SNIMAK STRAVIČNOG SUDARA U BEOGRADU: Manijački vozio pa se ZAKUCAO u zgradu! (VIDEO)

Preliminarna istraga je pokazala da je u inicidentu učestvovalo 11 osoba koje su pozvale policiju i 10 osumnjičenih muškaraca, od kojih dva maloletna lica. Svi osumnjičeni su uhapšeni. 

Do incidenta je došlo u blizini kancelarije Ministarstva poljoprivrede gde su se nalazili povređeni kojima je ponuđena medicinska pomoć, a koju su odbili, rekavši da im nije potrebna.

Za incident su zadužena dva tužioca srpske nacionalnosti, a slučaj se istražuje zbog krivičnog dela „napad“.

PROČITAJTE JOŠ:  DILER PAO SA 280 GRAMA MARIHUANE: Planirao da rasproda na ulicama Jagodine!

– Osmorici osumnjičenih je izrečena mera policijskog pritvora i otvoren je slučaj protiv dva maloletnika – navodi se u saopštenju policije.

 Grupa od petnaestak Srba iz opština na severu Kosova napadnuta je juče u južnom delu Kosovske Mitrovice, dok su predavali dokumenta u Agenciji za poljoprivredu.

Na njih je fizički nasrnula grupa mlađih Albanaca, samo srećom nije došlo do težih povreda iako su neki napadnuti flašama i noževima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter