Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 17:18
0

DILER PAO SA 280 GRAMA MARIHUANE: Planirao da rasproda na ulicama Jagodine!

Kod dilera u Jagodini pronađena velika količina marihuane, spakovana u kese, i spremna da se rasproda širom ulica ovog grada.

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen A. D. (45) iz Jagodine, u čijem je stanu pronašla 280 grama marihuane, namenjene za dalju prodaju.

A.D je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, stoji u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ: PODNETA KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV MUŠKARCA U ZRENJANINU: Oštetio budžet Srbije za veliku sumu novca!

Pretresom stana osumnjičenog policija je pronašla četiri kese sa ukupno 280 grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

PROČITAJTE JOŠLESKOVAC: Uhapšen zbog pokušaja teškog ubistva

Osumnjučenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz kivičnu prijavu, biti privden nadležnom tužilaštvu, piše u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter