Izvor: Tanjug
08.07.2022 u 17:49
0

Apelacioni sud pravosnažno je oslobodio nekadašnjeg direktora „Galenike“ Nenada Ognjenovića i njegove saradnike od optužbi da su zloupotrebili položaj!

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio nekadašnjeg direktora farmaceutske kuće „Galenika“ Nenada Ognjenovića i njegove saradnike od optužbi da su zloupotrebama položaja oštetili tu farmaceutsku kuću za više desetina miliona evra.

Drugostepeni sud je odbio kao neosnovanu žalbu Tužioca za organizovani kriminali potvrdio prvostepenu presudu, dok je žalbu oštećenog privrednog društva „Galenika“ odbacio, navodi se u odluci objavljenoj na sajtu tog suda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ovaj slučaj je u javnosti poznat kao „Galenika II“, a Ognjenović je inače, u slučaju „Galenika I“ u februaru pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od pet i po godina.

Ovom presudom oslobođeni su i bivši pomoćnik direktora za ekonomske poslove u „Galenici“ Dragan Šebrek, kao i troje zaposlenih u firmi „Bg farm“ – Milica Mirković, Dragana Šutić i Miroslav Joviću.

PRODUŽEN PRITVOR ŠARIĆU I SARADNICIMA Osumnjičeni članovi organizovane kriminalne grupe provešće još tri meseca iza brave!

Protiv vlasnika firme „Bg farm“ Mladena Gazikalovića postupak je ranije razdvojen zbog bolesti.

Tužilaštvo okrivljene teretilo da su zloupotrebama položaja oštetili tu farmaceutsku kuću za više desetina miliona evra.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter