Izvor:
18.11.2017 u 18:34
0

ARANĐELOVAC: Maloletne učenice priznale izvršenje krivičnog dela nasilničkog ponašanja!

Jelena Nikolić, majka devojčice B. N., kaže da je njena ćerka dobro i da je više puta prošla razgovore sa stručnim licima

Maloletne učenice Tehničke škole „Mileta Nikolić“ u Aranđelovcu S. V. i K. V., koje su išamarale devojčicu iz odeljenja B. N. (15), juče su saslušane u Višem sudu u Kragujevcu, dok se treća osoba koja je učestvovala u incidentu nije javila sudu.

– Tokom saslušanja, dvoje ispitanih je priznalo izvršenje krivičnog dela nasilničkog ponašanja. Sudija za maloletnike je izdao naredbu za prinudno dovođenje trećeg maloletnika uz pomoć zakonskog zastupnika na saslušanje zakazano za narednu sedmicu – rekla je Svetlana Simonović, portparol suda.

Jelena Nikolić, majka devojčice B. N., kaže da je njena ćerka dobro i da je više puta prošla razgovore sa stručnim licima:

– Vodili smo je kod psihologa i psihijatra. Sledeći korak je da se vidi ko će ostati u odeljenju, a ko će se ispisati, jer ne želimo da naša ćerka bude i dalje s njima. Jeste da su se izvinile za nasilje, ali to jedno izvinjenje ne može da poništi ono što se desilo.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter