Izvor: alo
22.02.2024 u 11:12
1

BAHATA VOŽNJA PO IBARSKOJ MAGISTRALI: Za dlaku izbegao tragediju

NA Ibarskoj magistrali izbegnuta tragedija.

Stravičan snimak nasilničke vožnje objavljen je na Instagram stranici 192, a navodno se dogodio 19. februara ove godine.

Vozač „sitroena“ je nepropisnim preticanjem, na delu puta između Vreoca i Lazarevca, umalo izazvao saobraćajnu nesreću.

Na snimku se vidi kako vozač plavog automobila ulazi u takozvane „makaze“ i jedva izbegava automobil koji mu dolazi u susret.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


 

Kada se očekivalo da se vrati u svoju traku i uspori, on dodaje gas i pretiče sledeći automobil. U tom trenutku iz suprotnog pravca nailazi kamion i vozač teretnjaka „na jedvite jade“ izbegava kontakt i samim tim tešku saobraćajnu nesreću.

KOD TUTINA PRONAĐENO TELO MUŠKARCA: Sumnja se na samoubistvo

 

Nije poznato da li je ovaj snimak prosleđen Upravi saobraćajne policije koja bi na osnovu ove sulude vožnje mogla da reaguje, pronađe i adekvatno kazni vozača,

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAHATA VOŽNJA PO IBARSKOJ MAGISTRALI: Za dlaku izbegao tragediju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter