Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
04.01.2024 u 01:30
0

BAHATI VOZAČ U JAGODINI: Velikom brzinom uleteo u kružni tok, udario parkirana vozila, pobegao sa lica mesta (FOTO)

Vlasnici vozila pretrpeli su veliku materijalnu štetu.

U toku prošle noći u Jagodini odigrala se jedna bahata situacija iz koje je proistekla velika materijalna šteta. Kako su pokazale sigrnosne kamere, vozač je uleteo u kružni tok i pri velikoj brzini udario u parkirana vozila koja je oštetio. Međutim, on ni za trenutak nije zastao. Nastavio se da se kreće, tačnije, ponegao je sa lica mesta.

U Jagodini je za pojedince osvanulo ne baš tako lepo jutro kada su vlasnici ugledali svoja oštećena vozila.

Naime, na kružnom kružnom toku u Jagodini vozilo kojim je upravljalo za sada nepoznato lice, ogromnom brzinom je uletelo u kružni tok i velikom snagom udarilo i oštetilo vozila koja su bila parkirana, piše Infocentrala_news.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Infocentrala_news (@infocentrala)

Jedan od vlasnika automobila koji je pretrpeo veliku materijalnu štetu ispričao je kako se sam incident dogodio.

– Vozilo se kretalo velikom brzinom, ulicom Braće Dirak iz pravca staračkog doma ka Navipu, 2.1.2024. godine u 23.26, udarilo u parkirana vozila i nastavilo da se kreće. Potom je skrenuo u ulicu Braće Milosavljević. Prošle noći pukom srećom nije bilo nastradalih pešaka, pregledali smo sigurnosne kamere i radi se o velikoj brzini. Posle udarca vozač je uspeo da odveze auto, a delovi sa automobila su otpadali duž ulice. Naš auto je uništen – kaže jedan od vlasnika automobila.

TEŽAK UDES KOD NIŠA: Povređeni roditelji i dvoje male dece, auto završio u njivi, više puta se prevrtao

Kako kaže, o svemu je obaveštena policija koja je odmah izašla na teren i izvršila uviđaj.

Za sada i dalje nije poznato ko je počinilac ovog dela. Za njim se traga, a vlasnici oštećenih vozila nadaju se da će što pre biti pronađen i mole sve koji imaju informaciju da im pomognu u potrazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter