Izvor: Alo.rs
18.10.2023 u 11:50
0

BELIVUK SVE ŠOKIRAO PONAŠANJEM PO RESTORANIMA U PANČEVU: Meštani su strahovali od njega, ovo je gola istina

Bahatio se po gradu, a meštani su mogli često da ga vide. Posebno je bio bahat po restoranima.

(UŽIVO) SUĐENJE KLANU BELIVUKA: Janković: Dao si različite iskaze, ko je odustao? Veljko ili ti?

Veljko Belivuk i njegova ekipa, terete se za brojna krivična dela, među kojima su i sedam brutalnih ubistava. Svedoci mnogih krivičnih dela opisuju Belivuka kao bahatog čoveka, koji je „otimao sve što mu padne po ruku“.

Kako su mediji ranije pisali, jedna od ćelija njegovog klana bila je i u Pančevu, gde on navodno poseduje nekretnine. Pančevci za njega nemaju nemaju nijednu dobru reč i tvrde da su strahovali od njega.

– Šta mu se svidi to je moralo da bude njegovo. Da li je nekretnina, da li je restoran, neki drugi objekat. Bahatio se po gradu, a meštani su mogli često da ga vide. Posebno je bio bahat po restoranima… dođe da ruča i onda samo ustane i ode, bez da plati račun, a niko nije smeo ništa da mu kaže – navodi jedan od meštana za koji je iz bezbednosnih razloga želeo da bude anoniman.

Podsetimo, Belivuk, Miljković i još 28 pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe prvom optužnicom se terete za ubistva Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića, Lazara Vukičevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje, kao i za oružje, drogu, otmicu i silovanje.

Drugom optužnicom terete se za ubistva Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter