Izvor: BSC HAPPY/DIREKTNO
27.01.2024 u 15:21
0

O NJEMU SE RANIJE PISALO U SUPERLATIVU: Ko je bivši inspektor koji je ubio porodicu, pa sebe

Marko Drobnjak nekadašnji inspektor Odseka za borbu protiv droge i krijumčarenja u Podgorici sinoć je nakon svađe presudio svojoj supruzi V. D. i njihovom sinu M. D., a potom izvršio samoubistvo.

Zločin se dogodio pola sata iza ponoći u podgoričkom naselju Tološi gde ova porodica ima stan, a Drobnjakova maloletna ćerka se spasila tako što je iskočila kroz prozor.

O inspektoru Drobnjak koji je sinoć počinio jezivi zločin, nekada se pisalo u superlativu, a bio je čak i heroj u novembru 2017. godine pa čak i nagrađivan od strane MUP Crne Gore.

Drobnjak je tada, kako su pisali crnogorski mediji, na ulici sprečio lopova da opljačka sugrađanku na ulici.

Drobnjak je skočio na razbojnika koji ga je tom prilikom izbo nožem i naneo mi povrede u predelu natkolenice i kolena – pisali su tada lokalni mediji.

OVO JE VERA KOJU JE SUPRUG UBIO U PODGORICI: Predavala u školi, monstrum upucao i bolesnog sina

Tada su bili i tekstovi u crnogorskim medijima da je Marko Drobnjak nagrađen za ovaj svoj podvig. Takođe, u kućnoj poseti nakon povređivanja bili su mu i tadašnji ministar unutrašnjih poslova Crne Gore i direktor Uprave policije Crne Gore.

Podsetimo, kako su komšije ispričale za medije, iz njihovog stana se sinoć čula buka.

Ubrzo su se začuli u pucnji. Isprva nismo znali da se dogodio zločin, iako je sve naslućivalo na to. Šokirani smo što je M. D. to uradio, jadni oni – kaže komšija ova porodice.

– Svađa je bila žučna, i uglavnom su se čuli glasovi roditelja, a ponekad i glas dečice. U jednom trenutku je uzeo oružje i počeo da ubija svoje ukućane, a njegova ćerka kad je videla kako je otac ubio majku i brata u pidžami je navodno, iskočila kroz prozor i na taj način je uspela da se spase.

Kako se dalje navodi, ona se povredila prilikom skoka, ali je uspela da pobegne i pozove pomoć.

Jadno dete… Gledala je kako joj otac ubija majku i brata. M. D. je potom ubio i sebe – kaže on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter