Izvor: alo
06.03.2024 u 15:19
0

BRAT I SESTRA MAJKE UBICE JECAJU NAD SANDUCIMA DEČAKA KOJE JE UBILA: Sahrana mališana kojima su presudili roditelji

Sahrana Martine P.S. (23) i njenih sinova (1 i 3 godine) održaće se u 14 sati u Bačkom Petrovcu, a očajna porodica je već stigla u kapelu.

Ispred kapele u Bačkom Petrovcu postavljeni su beli sanduci sa telima stradalih dečaka i treći, boje drveta, sa njihovom majkom.

Pored njih sede Martinini roditelji sa ćerkom i sinom, koji su mlađi od Martine.

Kako javlja naš reporter, oni se grle i tiho jecaju nad telima dece, a na licima im se vidi sav očaj i beznađe koji proživljavaju.

 

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE PORODILJE IZ VLASOTINCA: Ovo je uzrok smrti žene koja je umrla dva dana posle porođaja

 

Oko njih su se okupili rođaci koji od bola ne dižu pogled sa zemlje.

Martina P.S. (23) je sinovima presudila sa suprugom Lavom (25), nakon čega su oboje u petak skočili sa 17. sprata zgrade u Novom Sadu. Lavovo telo još uvek niko nije preuzeo sa instituta za obdukciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter