Izvor: Kurir.rs
11.04.2023 u 13:49
0

„Plašim se krvne osvete“: Brat svirepog ubice iz Ripnja van sebe, strah i strepnja ga razaraju i lede krv u žilama

Njemu je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Telo ubijene devojčice poslato je na obdukciju.

Jovan Ilić, brat Stojana Ilića koji je osumnjičen da je u ponedeljak ubio devojčicu N.P. (16) u Ripnju, rekao je da se plaši krvne osvete.

MONSTRUM IZ RIPNJA SE KLAO I SEKAO, ALI NIJE IMAO HRABROSTI DA SE UBIJE: Nakon krvavog pira pretio samoubistvom u kafiću!

– Prete mi i traže da se iselim iz kuće u roku i da mi je rok mesec dana. To zahtevaju komšije do mene, a ja nemam nikave veze s tim i odrekao sam se brata zbog toga što je to uradio – rekao je Jovan Ilić.

Jovan je takođe rekao da osuđuje svog brata koji je počinio zverski zločin.

Podsetimo, nakon krvavog pira Stojan se bio dao u beg, ali je policija uspela da ga locira i savlada.

Jovan, brat osumnjičenog Stojana: „Treba da ide na doživotnu robiju“

Jovan Ilić, brat Stojana Ilića koji je osumnjičen da je u ponedeljak ubio devojčicu N.P. (16), kaže da osuđuje svog brata koji je počinio zverski zločin.

– Treba da ide na doživotnu robiju i da odgovara za ono što je počinio! Nije smeo tako nešto da uradi. Nakon zločina pozvao me na telefon dok sam bio na poslu i rekao:“ Ubio sam troje ljudi!“ Zanemeo sam i nisam znao kako da reagujem – kaže sagovornik i dodaje:

– Nikog ne opravdavam, ali ta porodica je uzimala od njega novac i mislim da je pukao i zato je to uradio – rekao je Stojanov brat.

Naš sagovornik rekao je da je on bolestan i da pošteno zarađuje za svoju decu i da ga više ne zanima šta kaže i radi njegov brat kog se odrekao zbog ovoga što je počinio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter