Izvor:
04.03.2017 u 14:54
0

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Četiri muškarca povređena u saobraćajnoj nesreći kod Surčina! (foto)

Četiri muškaraca, među kojima je jedan zadobio tešku traumu, povređena su u jednoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila tokom protekle noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do te nezgode je došlo u 01:50 sati na putu od Surčina ka Ikarbusu, nakon čega je prva lekarska ekipa 32-godišnjeg muškarca prevezla na reanimaciju u Urgentni centar.

U istu ustanovu prebačena su još tri muškarca, starosti 33, 22 i 28 godina, koje je zbrinula druga lekarska ekipa.

Hitna pomoć je noćas imala 103 intervencije od kojih 22 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali astmatičari, hipertoničari…

Juče je zabeleženo 157 intervencija Hitne pomoći od čega 50 na javnom mestu, a dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, navela je Macura.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter