Izvor:
09.12.2016 u 23:12
0

Celo selo jecalo za ubijenima: Ratina je zavijena u crno, deca GLEDALA kako im je BAKA UBIJENA!

Bračni par Gorica i Zoran Stevanović, zajedno sa rođakom Milojem Kostovićem, sahranjeni su u danas na seoskom groblju u Ratini. Veliki broj prijatelja i rođaka, ne samo iz njihove Ratine, selu u kome su važili za čestite i domaćinske ljude, već i iz Kraljeva, došli su na groblje u Donjoj Ratini, da se poslednji put pozdrave sa njima.

Rođaci i prijatelji ubijenih, sa tugom u srcima i suzama u očima, oprostili su od Goce, njenog supruga Glanca, kako su ih mnogi poznavali, i Mika njegovog brata od strica, ne verujući da ih više nema, da više neće sa njima razmeniti rečenice, koje su uvek asocirale na veselost i dobrotu prema drugima.

Vlado Stevanović, jedan od dvojice Goricinih i Zoranovih sinova, pred čijim je unučićima Živorad Radičević, zverski upucao Goricu, skrhan od tuge i bola jedva je stajao pored kovčega, gledajući u fotografije ljudi, dragih mu osoba, čiji si životi ugašeni u trenu.

– Zbog čega je moralo to da se dogodi?! Moja deca ovo nikada neće zaboraviti. Videli su kako im je baka ubijena – ispričao je Vladan, u šoku i bolu zbog ubijenih.

Ožalošćena porodica Kostović, supruga Aleksandra, sin Ivan i ćerka Ivana, iako su hteli da budu jaki, nisu mogli da sakriju emocije koje su ih preplavile dok su opraštali od svog najmilijeg.

– Ratina je zavijena u crno! Tako dobre ljude i domaćine retko gde ćete naći. Mi smo bili srećni što ih poznajemo. Plačem za njima kao da su mi najrođeniji rod – rekao nam je jedan od meštana.

Ubica Živorad Radičević, biće sahranjen u subotu u porodičnoj grobnici, gde je nakon krvavog pira, počinio samoubistvo.

Ubica Živorad Radičević (61) je u svom krvavom pohodu, prvo ušao u kuću Stevanovića, gde je zatekao Goricu (62) kako čuva dvoje unučića, i pred njima je upucao. Nakon toga, uputio se u polje gde su razbacivali stajsko đubrivo Zoran Stevanović (67) i njegov brat od strica Miloje Kostović (52), i ubio ih na mestu. Živorad se pre nego što je izvršio samoubistvo na grobu svojih roditelja, odvezao kod porodice Čurlić, tražeći Blagoja, još jednog rođaka Stevanovića. Međutim, tamo je zatekao njegovog sina Živana, kojeg je ranio.

Ubica prijavljivan za nasilje u porodici

Trostruki ubica Života Radičević iz Ratine kod Kraljeva, dva puta se vraćao kući da napuni pušku, koja mu nije oduzeta iako je bio osumnjičen za nasilje u porodici. Prema saznanjima, on je svoju suprugu tukao, pa je ona od batina, pre dve, tri godine čak završila u bolnici.

Blic
Foto: Twitter/sputnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter