Izvor: Tanjug
23.12.2022 u 19:48
0

ČLAN GRUPE VELJKA BELIVUKA NA SLOBODI: Ukinut pritvor Mijatu Simeunoviću

 Specijalni sud za organizovani kriminal ukinuo je danas Mijatu Simeunoviću, članu organizovane kriminalne grupe Marka Miljkovića i Veljaka Belivuka, meru pritvora i zamenio je blažom merom puštanja na slobodu uz zabranu napuštanja grada Beograda.

DANAS NASTAVLJENO SUĐENJE KLANU BELIVUKA: Srđan Lalić negirao da je lično ubijao ljude, „samo sam učestvovao“

Odlukom Specijalnog suda, takođe je Simeunoviću naloženo da se nadležnoj policijskoj stanici javi svakog 1. i 15. u mesecu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Advokati članova organizovane kriminalne grupe Marka Miljkovića i Veljka Belivuka koji su optuženi za sedam ubistava i niz drugih teških krivičnih dela, danas su zatražili ukidanje pritvora, odnosno, zamenu pritvora blažom merom.

Blažu meru tražili su advokati Nemanje Lakićevića, Vladimira Greka, Milovana Tadića, Alekse Dunjića i Alekse Stošića, ali je sudsko veće to odbilo.

Zamenik tužioca Saša Ivanić se usprotivio zahtevu advokata, kazavši da je stav Tužilaštva za organizovani kriminal da oni treba da ostanu i dalje u pritvoru u cilju neometanog vodjenja postupka.

 U Specijalnom sudu u Beogradu danas je ispitivanjem okrivljenog-saradnika Srđana Lalića nastavljeno suđenje pripadnicima organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji se potvrđenom optužnicom terete za sedam ubistava, trgovinu drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmicu i silovanje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter