Izvor: Kurir.rs
03.05.2023 u 14:45
0

DECA MINISTRA MOMIROVIĆA BILA U ŠKOLI U MOMENTU PUCNJAVE: Mališani evakuisani po hitnom postupku

Deca Tomislava Momirovića, ministra unutrašnje i spoljne trgovine, bila su u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u momentu kada je došlo do pucnjave.

CELA SRBIJA TUGUJE ZA NASTRADALOM DECOM: Tela ubijenih đaka iznesena iz škole! (VIDEO)

Kako je ispričao naš sagovornik, deca ministra idu u drugi razred i, srećom, u momentu pucanjave nisu bila u blizini tog mesta, pa su uspešno evakuisana nakon nemilog događaja.

– Mališani su u prvi mah, kada je nastala panika i evakuacija, mislili da je u pitanju neka vežba, kao one koje se izvode za slučaj opasnosti od požara. Tek kada su ih izveli postalo im je jasno da se zaista nešto strašno dogodilo i jako su se uplašili. Imajući u visu da su u pitanju mala deca, možete misliti koliki su strah osetili – ispričao je sagovornik.

Kako saznajemo, deca ministra već su dovedena kući, dok je Momirović u zgradi Vlade Srbije.

Podsetimo, u beogradskoj osnovnoj školi učenik je pucao na učenike i obezbeđenje. Prema nezvaničnim informacijama, najmanje jedna osoba je poginula, a povređeni, među kojima ima i životno ugroženih, primljeni su u Urgentni centar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter