Izvor: Novosti
03.05.2023 u 21:50
0

DEČAK UBICA PREDAT CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Poznata sudbina tinejdžera koji je izvršio masakr u beogradskoj školi

Nikola Uskoković iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izjavio je za medije da je dečak koji je počinio masakr u školi na Vračaru predat Centru za socijalni rad.

Ističe da će biti uzeta izjava od dečaka, a da će potom i biti medicinski pregledan.

CELA SRBIJA TUGUJE ZA NASTRADALOM DECOM: Tela ubijenih đaka iznesena iz škole! (VIDEO)

– Već je predat radnicima Centra za socijalni rad. Uzeće se krv na analizu radi utvrđivanja da li je u momentu izvršenja ovog događaja bio pod uticajem lekova, psihoaktivnih supstanci ili alkohola. Nakon toga, sve radnje preduzimaju nadležne službe Centra za socijalni rad i preduzimaju radnje i mere u njihovoj nadležnosti – rekao je Nikola Uskoković iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Dečak ubica Kosta K. (13), koji je jutros oko 8.40 sati ubio osmoro đaka i čuvara u OŠ „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu, a ranio još šestoro učenika i nastavnicu istorije, stravičan zločin je planirao mesec dana unapred.

Kod njega su nađena dva dokumenta pisana rukom na kojima je zabeležio koga i na koji način planira da ubije u školi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter