Izvor: Telegraf
08.09.2022 u 08:12
0

DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE NA DUNAVU: Tela nastradalih poslata na obdukciju, nakon uviđaja potvrđena jedna stvar!

Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenilo je sinoć istragu kako bi se utvrdilo šta je dovelo do nesreće na Dunavu kod Grocke kada je stradalo dvoje ljudi, a troje povređeno.

Naime, prema prvoj informaciji gliser koji je upraljao I. J. (38) izgubio je kontrolu i udario u baržu. Međutim, nakon uviđaja utvrdilo se da plovilo nije imalo konatkt sa baržom već da je udarilo u nešto drugo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U GROCKOJ: Dvoje mrtvih u sudaru glisera i teretnog broda

– Tela nastradalih izvučena su iz Dunava i poslata na obdukciju. Tada će se utvrditi da li je vozač bio pod dejstvom alkohola ili opijata u trenutku nesreće. Obaviće se i razgovor sa troje povređenih koji se nalaze u bolnici – kaže sagovornik blizak istrazi.

Na gliseru je bilo pet osoba. Nesreća se dogodila sinoć oko 21.30 h na Dunavu u naselje Grocka. Za volanom glisera nalazio se I. J. iz Pudarca.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter