Izvor:
14.09.2017 u 00:41
0

DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U CENTRU BEOGRADA: Telo izujedano i raspadnuto, u kupatilu pronađen mrtav pas!

Policija traga za osobom koja je ubila Vojina Tomića (63) u njegovom stanu na Bulevaru kralja Aleksandra

BEOGRAD – Vojin Tomić (63), čije je izujedano i raspadnuto telo u nedelju pronađeno u stanu u zgradi na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, ubijen je nožem.

Obdukcijom je utvrđeno da je Tomića ubila zasad još uvek nepoznata osoba i ostavila ga zaključanog u stanu sa psom, koji je pronađen mrtav u kupatilu.

Pas mrtav u kadi

Prilikom uviđaja, policija je uhapsila Andrijanu S., Tomićevu prijateljicu, ali je ona kasnije puštena.

Vojinove komšije osetile su nesnosan smrad iz njegovog stana.

– Prijavili smo policiji i u subotu, ali ni oni nisu želeli da odmah obiju stan. U nedelju smo ponovo zvali i oko 13.30 sati vatrogasci su zajedno s policijom obili vrata i zatekli jeziv prizor. Nesrećni čovek ležao je u lokvi krvi, a telo je bilo unakaženo. Njegov, pas koji ga je najverovatnije izujedao, pronađen je mrtav u kadi – priča jedan od komšija, koji nije želeo da objavljujemo njegovo ime, i dodaje da je smrad bio neuporedivo gori kad su vatrogasci otvorili vrata.

Prema rečima komšija, Tomić je bio čudne naravi, živeo je s majkom, koja je preminula pre nekoliko meseci, a od pre mesec dana družio se sa Andrijanom S.

Sumnjivo društvo

– Zbog Tomića je i ranije dolazila policija. Sumnjali smo da diluje drogu, ali i da je koristi. Dolazila mu je neka žena koja je bila čudna i nasrtljiva. Nedavno je na hodniku napala komšinicu i posekla je nožem, a potom je napala i drugu. Oba slučaja prijavili smo policiji, koja je došla, ali, nažalost, nastavili smo da viđamo tu ženu ponovo u zgradi – priča drugi komšija.

O ubijenom Tomiću komšije nisu imale dobro mišljenje.

– Često su se tu okupljali sumnjivi tipovi i više puta je policija dolazila. Niko od nas ne zna čime se bavio. Majka je imala psihičkih problema – kaže komšija.

Kurir
Foto: Twitter/RTS_Vesti/Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter