Izvor: Kurir.rs
20.10.2022 u 17:11
0

DEVOJČICA (13) PREŽIVELA PAD SA ŠESTOG SPRATA: Evo u kakvom stanju se nalazi nakon ozbiljnih operacija!

Devojčica (13) iz Niša koja je 12. oktobra pod nerazjašnjenim okolnostima pala sa prozora šestog sprata svog stana je van životne opasnosti, rekli su nam u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu. Ona se nalazi trenutno na odeljenju za ortopediju Dečje klinike.

U toku je operacija devojčice (13) koja je pala sa zgrade u Nišu!

– Ona je sada potpuno stabilna, svesna i komunikativna. Operisali smo joj ekstremitete i njehovo stanje je iz dana u dan bolje. Svi vitalni parametri su joj stabilni i uspešno se oporavlja – rečeno nam je u UKC.

Nju je verovatno spasilo to što su pad amortizovale grane manjeg stabla i to što je pala na travu, ali neka mišljenja navode i da je je sada dobro samo zato što se dočekala na noge, a ne na neki drugi deo tela. Sve se dogodilo oko 23,30 sata na Vizantijskom bulevaru, a pri padu je pema povredama iz Univerzitetskog centra, povredila donji deo tela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kada je dovezena u Urgentni centar devojčica je imala prelom desne butne kosti i višestruki prelom karlice, prelom desne potkolenice i prelom desnog stopala. Kod drugih organa nisu ustanovljene povrede.

Devojčica je pala sa više od 20 metara. Policija je saopštila da nema lemenata krivičnog dela u ovom slučaju što znači da je niko nije gurnuo. Ona živi sa sestrom i majkom koje su te noći Za sada nije jasno kako se mlada Nišlijka našla na travi ispred zgrade.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter