Izvor: Informer.rs
17.02.2024 u 13:57
1

DEVOJKA PLAKALA I DOZIVALA GA: Potresne scene nakon ubistva u Zemunu

Na mestu zločina u Kumanovskoj ulici u Zemunu odjekuje vriska žene koja je bila u braku i ima ćerku sa Milanom Šušom (39) koji je izrešetan nešto pre 10 sati.

Milan Šuša je izrešetan nakon svađe, a ubrzo se na licu mesta pojavila devojka koja je plakala i dozivala ga. Ona je policajce pitala: “ Jel živ?! Jel živ?!“ a kada su joj rekli je preminuo počela je da vrišti ida na sve načine dođe do njegovog tela. Devojka je vrištala i samo ponavljala:“ Pustite me! Pustite me!“

Policajci su uspeli da je zadrže da ne priđe mestu zločina, a onda joj je prišao jedan muškarac koji je pokušao da je smiri, ali je onda i dalej plakla i vrištala.

– Tata sklonite dete, sama je u stanu. Umreću! Ne daju mi da priđem, ne daju mi da ga vidim – sve vreme viče žena.

Podsetimo policiji je oko 10 sati prijavljeno da se u Kumanovskoj ulici čula pucnjava, a kada je patrola stigla na lice mesta zatekli su rajenog muškarca u vozilu sa prostrelnim ranama.

Ubrzo je na lice mesta stigla i ekipa Hitne pomoći koja je nažalost mogla samo da konstatuje smrt.

Odmah je pokrenuta akcija Vihor 3 jer je ubica u bekstvu.

Prema nezavničnim informacijama ubica je čekao Milana i čim se parkirao prišao njegovom vozilu i pucao mu glavu, a onda pobegao. 

Šta je motiv ovog užasnog zločina za sada nije poznato, a ubijeni je kako saznajemo odranije poznat policiji i bio je pre deset godina pod istragom zbog ubistva N. S. iz Zemuna čije je telo u fazi raspadanja pronađeno u Lipovačkoj šumi u Beogradu, a pre toga je hapšen jer je sa još jednim mladićem bacio bombu na zgradu na Dedinju.

Stanari iz ulice kažu da se čula vika, a ubrzo i pucnjava.

ako nam je objasnila jedna stanarka nju je pucnjava probudila.

– Ja sam spavala, majka mi je rekla da se čula pucnjava. Ova žena što plače, mislim da mu je devojka – rekla je komšinica. 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DEVOJKA PLAKALA I DOZIVALA GA: Potresne scene nakon ubistva u Zemunu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter