Izvor: Tanjug
27.04.2022 u 18:18
0

ĐUKANOVIĆ PROZVAO STEFANOVIĆA: Neka dođe u sud, ima mnogo toga da objasni! (VIDEO)

Branilac bivše državne sekretarke MUP-a Srbije Dijane Hrkalović advokat Vladimir Ðukanović izjavio je posle današnjeg suđenja da se bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović više puta pominje u iskazima svedoka i u optužnom predlogu tužilaštva protiv njegove branjenice, te da je zato predložio sudu da ga pozove kao svedoka na suđenju.

On smatra da ministar Stefanović treba da dođe u sud i da sudu da neka objašnjenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Moram da izrazim zaista čuđenje da sam tužilac nije pozvao Stefanovića kao svedoka. Znači on nije dao nijednu izjavu, a toliko puta se pominje i ta prva tačka optužnog predloga ne može da se razjasni bez njegove izjave i izjave gospodina (bivšeg direktora policije) Vladimira Rebića i (Višeg javnog tužioca u Beogradu) Nataše Krivokapić“, rekao je Ðukanović.

On takođe smatra da nema logike da se pored troje optuženih sam ministar Stefanović nije našao na optuženičkoj klupi.

„Ceo optužni predlog je napisan na osnovu toga što je navodno Dijana Hrkalović negde nešto usmeno naredila, niti je ko svedočio da je ona nešto naredila, niti je neko video i čuo“, rekao je Ðukanović.

HRKALOVIĆ TVRDI DA NE POZNAJE BELIVUKA: Negirala da je imala bilo kakve veze sa „ubistvom na šinama“

On smatra da je neko svoja nedela hteo da „svali“ na nju, ali nije želeo da precizira na koga misli.

Odgovarajući na pitanja novinara rekao je da nije razočaran što je sud odbio zahtev za ukidanje kućnog pritvora Dijani Hrkalović, ali je istakao da je protivnik dugotrajnih pritvora.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter