Izvor:
06.10.2019 u 07:19
0

DOŽIVOTNA KAZNA? Srbija NA NOGAMA zbog svirepog UBICE Nedeljka Đurovića!

Drugovi svirepo ubijenog Miloša Mileusnića, studenta iz Čačka, kog je u beogradskoj Ulici Dimitrija Tucovića, kako se sumnja, svirepo izbo Neđeljko Đurović bez ikakvog povoda, počeli su da po celoj Srbiji prikupljaju potpise za to da se ubici odredi doživotna robija.

Peticija je danas potpisivana u Kragujevcu, a kako kažu Miloševi prijatelji, tokom susreta sa ljudima čuli su i razne komentare o Neđeljku.

Nakon Kragujevca, peticiju će sprovesti i u Kraljevu, Užicu, Nišu, a možda i u Požarevcu, gradu odakle Neđeljko potiče.

Neđeljko Đurović (28) osumnjičen je da je nožem nasmrt izbo četiri godine mlađeg Mileusnića, ispred zgrade na Zvezdari. Zločin se dogodio 27. januara u šest sati ujutro, a nesrećni Mileusnić najpre je pokušao da pobegne, a potom je molio ubicu da popusti. Neđeljko se nije osvrtao, pobegao je, ali je ubrzo uhapšen.

U svom iskazu koji je tada dao policiji, naveo je da je čitav dan i noć proveo na Fejsbuku i Tviteru, pa je shvatio koliko je nesrećan i rešio nekoga da ubije.

Izvor: Alo.rs
Foto: printscreen/alo.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter