Izvor: alo.rs
12.04.2023 u 19:57
0

DRAMA NA ZVEZDARI: Vatrgogasci spasili oca i dete zaglavljene u oknu lifta!

Ekipa vatrogasaca spasila je danas dete koje je upalo u okno od lifta zgrade u Ulici vojvode Šupljikca na Zvezdari!

Kako mediji nezvanično prenose, Vatrogasno-spasilačka služba dobila je oko 17 sati dojavu da je dete upalo u okno od lifta i da je potrebna pomoć i njegovo izvlačenje.

– Dolaskom na mesto incidenta zatekli smo nesvakidašnju scenu. Preplašeno dete dozivalo nas je u pomoć dok se otac deteta, prilikom pokušaja da ga izvuče i sam zaglavio.

U pitanju je bio lift za automobile ispod koga su se oboje zaglavili – navodi izvor medija iz istrage.

LANČANI SUDAR KOD “ADA MOLA“: Sudarila se tri vozila u smeru ka Banovom brdu (VIDEO)

Prema njegovim rečima vatrogasci su brzom intervencijom prvo izvukli priklještenog muškarca, da bi nakon toga izvukli i uplašeno dete.

– Ekipa Hitne pomoći koja je u međuvremenu stigla na mesto incidenta ukazala je pomoć ocu i njegovom detetu – navodi on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter