Izvor:
28.06.2018 u 16:43
0

Drama u Šapcu: Begunac s poternice drži bombu u ruci i preti da se raznese! (FOTO, VIDEO)

Muškarac je prvo bombom pretio u policijskoj stanici, gde je ustanovljeno da je za njim raspisana poternica

Policija u Šapcu već nekoliko sati pregovara sa muškarcem Z.B. (54) koji stoji na terasi svoje kuće u Pocerskoj ulici i u ruci drži bombu.

On se sa organima reda dovikuje sa terase i pokušava da im objasni razloge svog postupka.

Prema nezvaničnim informacijama, Z.B. je ranije tokom dana napravio incident u policijskoj stanici u Vladimircima, gde je došao po vozačku dozvolu. Službenica za šalterom je u sistemu ukucala njegovo ime, a onda otkrila da za njim postoji sudska poternica.

Tada je Z.B. izvadio bombu iz džepa i počeo da preti da će se razneti ako mu neko priđe, a onda kolima otišao kući u naselju Čavić. Na osnovu još nepotvrđenih informacija, on je na terasi od 15.30 časova, a navodno, u kući sa njim je njegova teško obolela majka.

Pocerska ulica je zasada zatvorena za saobraćaj.

Podrinske Šabac
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter