Izvor: BSC Happy portal
30.09.2023 u 12:31
0

EKSKLUZIVNO BSC HAPPY PORTAL SAZNAJE! Ko je uhapšeni mladić zbog droge! PRIČA JE JEZIVA! Privedeni članovi porodice, majka ostala nepokretna

Policija je u saradnji sa Javnim tužilaštvom za organizovani kriminal, zaplenila je više od 180 kilograma amfetamina i uhapsila 10 pripadnika organizovane kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Aleksandar. S, star 35 godina juče je uhapšen u porodičnoj kući u selu Brović kod Obrenovca. Policija je prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje u okolini Obrenovca koristi S. R. pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju sintetičke droge i zaplenila oko 180 kilograma amfetamina visokog kvaliteta spremljenog za dalju prodaju, tri litra amfetaminskog ulja, oko dva litra akumulatorske kiseline neophodne za proizvodnju amfetamina, kao i oko 2.800 tableta ekstazija.

OGLASIO SE MUP POSLE NAPADA NA VOŽDOVCU: U obračunu nije korišćen šrafciger, povređeni prevezeni u bolnicu

Naime, Aleksandar je živeo u Obrenovcu, a u selu Brović je imao ilegalnu labaratoriju. Došli smo do saznanja da je to radio sa ocem i sestrom koji su takođe uhapšeni.

Meštani imaju samo lepe reči za njih, niko ovo nije ni slutio.

-Videli smo da Aca ima dosta novca. Koliko znamo, bavio se molerajem i imamo je neke burgere u Obrenovcu. Nismo ni slutili da je ovako nešto mogao da uradi. Dobar je dečko, otac je išao da radi sa njim isto moleraj. Gledao mu je majku nepokretnu.  Ja ne verujem u sve ovo, kaže komšija.

Dalje smo saznali da mu je majka sad ostala sama u kući i da nema ko da brine o njoj.

-Njihova kuća je pod hipotekom, ali ne mogu da ih isteraju jer je Acina majka nepokretna. Jako tužna priča. Sad su mu i setru uhapsili. Ne mogu da verujem da se ovo dešava u našem selu koje nikad nije imalo ništa slično, kaže komšija koji je video kad su ih hapsili.

Na snimcima MUP-a se jasno vidi da su mu 180kg droge našli u zamrzivaču.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter