Izvor: happy bsc
22.01.2021 u 14:51
0

EKSKLUZIVNO U „VIKEND JUTRU“! Advokat Milene Radulović i Ive Ilinčić otkrio šta se dešava u istrazi protiv Mike Aleksića

Bilo je mučno da ponovo prolaze kroz sve ponovo. Milena Radulović i Iva Ilinčić su satima detaljno ispričala kroz šta su prošle u glumačkoj školi Mike Aleksića, koji je pod istragom zbog seksualnog zlostavljanja njih dve ali i još šest devojaka. Detalji su vrlo važni, pitanja su im postavljali i advokati odbrane i tužilac. One su iskoračile na svetlost dana i tu iskoraka nema.

PROČITAJTE JOŠ

PREKINUTO SASLUŠANJE TREĆE DEVOJKE U SLUČAJU MIKE ALEKSIĆA: Advokat Jakovljević tražio izuzeće tužioca

NAĐENA VELIKA KOVERTA: Zgrada suda u Novom Sadu evakuisana nakon dojave o bombi

ŠOKANTNO! JELENA TINSKA U „VIKEND JUTRU“: Mene su napadali profesori, a bili su kažnjeni samo ukorom

GAK POVODOM SNIMKA ZLOSTAVLJANJA DETETA U VRTIĆU: Tražiću najstrože kazne za odgovorne

Ovo je ekskluzivno izjavio advokat Jugoslav Tintor, branilac Milene Radulović i Ive Ilinčić koje su Aleksića prijavile za seksualno zlostavljanje. Advokat je u najgledanijem jutarnjem programu „Vikend jutro“ Happy televizije, opisao šta se dešavalo u sudnici. 

– Saslušanja su trajala po četiri sata. Ispričale su sve detalje, jer su oni vrlo važni. Iskaz Milene i Ive, kao i još šest devojaka, kazuje o seksualnom zlostavljanju. Nama je važno da sve devojke prijave policije kako bi ceo slučaj bio sagledan kao celina – naveo je Tintor.

Kao gost urednice i voditeljke Jovane Jeremić advokat je podvukao da naš zakon ne pravi razliku između svedoka i materijalnih dolaza.

ZANIMAĆE VAS OVO

VESIĆ NAGLAŠAVA: Neće biti gužvi u saobraćaju tokom gradnje metroa

MINISTAR MOMIROVIĆ: Metro je kruna naših investicija, najkompleksniji projekat na Balkanu

EVA RAS PROTIV NOVINARKE Pogledajte žestoku raspravu o slučaju Mike Aleksića

OBORIO DEVOJKU NA PEŠAČKOM I POBEGAO: Uhapšen Nišlija zbog izazivanja saobraćajne nesreće

– Da nemate dokaze za osnovanu sumnju ne bi bilo ni istrage ni pritvora. Inače, maksimalna kazna za ovo delo za koje je osumnjičen Tintor propisana je pet godina do 15. Ne bih licitirao sa kaznama jer je važno da se postupak vodi temeljno i u skladu sa zakonom – kaže Tintor.

On, međutim, zbog obaveze čuvanja službene tajne Tintor nije mogao da objasni zašto su devojke posle ovoliko godina prijavile Aleksića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter