Izvor: Kurir
04.10.2023 u 14:05
1

EVO GDE SADA ŽIVI ZORAN MARJANOVIĆ: Kuća u Borči na prodaju, komšije progovorile – „Tu je sada samo ova žena, struja je isečena“

Zoran Marjanović juče je pušten iz pritvora kad je Apelacioni sud u Beogradu ukinuo presudu kojom je osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović u aprilu 2016. godine, i vratio je na ponovno suđenje.

Zoran je odlučio da dane na slobodi provede u kući svoje partnerke Zorice, ali i brata Miloša.

– Zorica je živela u porodičnoj kući Marjanovića, a sada je tu njihova kuma Vera. Dan pre nego što je Zoran pušten Zorica je pokupila i poslednje stvari i rekla mi je “konačno sam se iselila, Zoran neće da se vraća u ovu kuću” – kaže nam komšinica.

Prema njenim rečima, kuma Vera živi u toj kući iako je struja isključena zbog dugovanja.

– Svi su dali sve što su imali na advokate, prodavali nekretnine, svašta. Ova kuća se isto prodaje, ali to jako teško ide. Da se nije desilo šta se desilo možda bi je i prodali, ovako ne znam – kaze naša sagovornica i dodaje:

– Kuma je tu, dolazi kod komšija da napuni telefon, kod sestre obavi sve što ima i onda se vrati, a Zorica dođe da obiđe i nju i kuću.

Kako nam je rekla, ona smatra da će Zoran sigurno doći da obiđe kuću i vidi kumu, kao i da iz komšiluka očekuju da ga vide.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EVO GDE SADA ŽIVI ZORAN MARJANOVIĆ: Kuća u Borči na prodaju, komšije progovorile – „Tu je sada samo ova žena, struja je isečena“”

  1. Koga briga gde stanuje taj monstrum!?To sto je oslobodjen,ne znaci da nije pocinio zlocin jer su svi dokazi bili protiv njega i jedino da je neko pao s Marsa i ubio sirotu Jelenu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter