Izvor: Telegraf
13.04.2022 u 10:25
0

GDE SMO POGREŠILI? Dva teška vršnjačka nasilja u Srbiji u roku od dva sata!

U Srbiji su se juče u roku od dva sata dogodila dva teška vršnjačka nasilja. Prvo se dogodilo u Pančevu kada je N. J. (18) zatvorenim šakama, odnosno, pesnicama, izudarao u glavu A. M. (18). Drugo se odigralo dva sata kasnije u Bačkoj Palanci kada je I.R sa pomagačem oštrim predmetom i palicom napao učenika osmog razreda D.K I naneo mu povrede glave i obe ruke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

N. J. (18) je juče oko 14 časova nedaleko od Mašinske škole u Pančevu pesnicama izudarao u glavu A. M. (18). Njega je osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa Policijskom upravom uhapsilo zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška povreda.

DETALJI UŽASA U BAČKOJ PALANCI: Dečak prvo pretučen palicom, jedan od napadača bivši đak škole

D.K. na jednoj ruci ima lakšu povredu, dok je rana na drugoj ruci znatno dublja, pa je prevezen na Dečiju hirurgiju u Novi Sad i nalazi se van životne opasnosti.Prema nezvaničnim informacijama sa lica mesta, napadač I. R. je star oko 20 godina.

On i pomagač su preskočili ogradu škole “Sveti Sava”’, odgurnuo radnika obezbeđenja koji je pokušao da zaštiti D.K. izvadio oštar predmet i palicu i naneo povrede maloletniku.

D. K. pušten je na kućno lečenje.

– Dečak star 15 godina ima više zadobijenih povreda, od kojih je jedna telesna povreda šake, i nakon zbrinjavanja pušten je na kućno lečenje – izjavila je PR Dečje bolnice, dr Andrea Ðuretić.

Iz OŠ „Sveti Sava“ u Bačkoj Palanci još se nisu oglasili povodom ovog slučaja.

A. M. je nakon ukazane lekarske pomoći u OB Pančevo Službom za hitnu medicinsku pomoć upućen na Urgentni Centar Beogradu. Osumnjičenom A. J. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden dežurnoj zamenici Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu i saslušan u svojstvu osumnjičenog.

Oko dva i po sata kasnije učenik osmog razreda D.K. iz Bačke Palanke, povređen je na času fizičkog vaspitanja, kada ga je oštrim predmetom i palicom napao I.R. sa pomagačem i naneo mu povredu glave i obe ruke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter