Izvor: Happy BSC
20.12.2022 u 15:11
0

HAPŠENJE U BEOGRADU: MUP zaplenio veliku količinu droge, uhvaćen mlađi muškarac

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Palilula, zaplenili su više od 44 kilograma biljne materije nalik na marihuanu i uhapsili N. M. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

„BELIVUK ĆE IMATI POTPUNO DRUGAČIJI PRISTUP PREMA LALIĆU“: Evo šta će se dešavati na nastavku suđenja kriminalnoj grupi!

Pretresom automobila i stana koji je koristio N. M. pronađeno je 47 kesa sa oko 44,1 kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, vagica za precizno merenje, pet kesica sa praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, mobilni telefon, 30.000 dinara i 250 evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Policija je kod dvadesetdevetogodišnjaka pronašla kesicu sa biljnom materijom nalik na marihuanu koju je, kako se sumnja, prethodno preuzeo od N. M., pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

N. M. je određen pritvor do 30 dana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter