Izvor: NOVOSTI
20.12.2022 u 13:30
0

OBRUŠIO SE PLAFON U VRTIĆU „NEVEN“ U INĐIJI: Povređeno šestoro dece

U predškolskoj ustanovi “Boško Buha“, u inđijskom objektu “Neven“, u utorak u prepodnevnim satima obrušio se plafon u prostoji u kojoj je bila smeštena grupa dece jasličkog uzrasta. 

GRADONAČELNIK ŠAPIĆ NAJAVIO DOBRE VESTI: U budžetu za 2023. obezbeđen novac da učenici dobiju besplatne udžbenike, a vrtići da budu besplatni

Gomila parčadi maltera sručila se na krevete kada su mališani legli na spavanje, tada je šestoro dece zadobilo lakše povrede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Odmah nakon ovog nemilog događaja reagovali su nadležni iz vrtića koji su pozvali Službu hitne medicinske pomoći, koja je povređene mališane prevezla na Institut za majku i dete u Novi Sad.

Vladimir Gak predsednik Opštine Inđija izašao je na lice mesta, a zatim otišao da poseti decu u bolnicu. Kako kaže Gak objekat u kome su boravili mališani nije bio oštećen, niti je bilo naznaka obrušavanja plafona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter