Izvor:
22.11.2019 u 13:13
0

HAPŠENJE U VELIKOJ PLANI: Ukrao tehničke uređaje i posuđe, pa zapalio auto bivše žene! (FOTO)

Policija je uhapsila Ð.R. (28) iz Velike Plane zbog sumnje da je iz jedne kuće u tom mestu ukrao tehničke uređaje, kuhinjske aparate i posuđe, čija se vrednost procenjuje na oko 600.000 dinara, kao i da je zapalio auto bivše supruge.

On se sumnjiči da je početkom novembra, sa još dve osobe koje su uhapšene u prethodnom periodu, iz jedne kuće ukrao te uređaje, kao i da je 23. jula zapalio automobil "bmv", vlasništvo bivše supruge.

Na teret mu se stavljaju krivična dela teška krađa i izazivanje opšte opasnosti i biće priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Izvor: tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter