Izvor: Ucentar
13.09.2023 u 11:29
0

HEROJSKI ČIN RADNIKA HITNE POMOĆI: Muškarac hteo da skoči sa mosta u Kragujevcu, a onda se pojavio Nikola!

U Kragujevcu tokom jučerašnjeg dana je muškarac stajao na mostu, u nameri da skoči, ali ga je u tome sprečio i spasio Nikola Novičić, radnik Hitne pomoći.

U Kragujevcu tokom jučerašnjeg dana muškarac stajao na mostu, u nameri da skoči, ali ga je u tome sprečio i spasio Nikola Novičić, radnik Hitne pomoći.

Oko 19:30 časova na starom kamenom mostu čovek se spremao da skoči.

Ovo je video vozač kragujevačke Hitne pomoći Nikola Novičić, koji je izvršio herojski čin u kom je bilo potrebno brzo i promišljeno reagovati.

„BIO SAM PIJAN, ZATO SAM ZVAO BIVŠU DEVOJKU“: Optuženi za ubistvo Aleksandra Tatalovića izneo odbranu

Nikola je brzo dotrčao do čoveka koji se nalazio na ivici mosta i uhvatio ga. Čovek se opirao i ovom prilikom Nikoli naneo povrede, ali Nikola nije puštao svog sugrađanina.

Posle izvesnog vremena Nikola je nadvladao rečima i jakim fizičkim povlačenjem čoveka koji je želeo da skoči sa mosta i oduzme sebi život.

Iako povređen, Nikola je pozvao svoje kolege iz Hitne pomoći koje su pružile neophodnu pomoć licu koje je pokušalo samoubistvo, nakon čega je ono hospitalizovano.

Neophodna lekarska pomoć pružena je i heroju Nikoli koji će veče 12. septembra zasigurno pamtiti doživotno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter