Izvor: kurir.rs
17.10.2022 u 14:35
0

HOROR U MINHENU: Muškarac ubadao nožem dvojicu kolega poreklom iz Srbije!

Albanac (33) pokušao je da ubije kuhinjskim nožem dvojicu svojih kolega poreklom iz Srbije i to dok su zajedno išli u pekaru da kupe doručak u predgrađu Minhena!

Kako prenosi portal TZ.de, Albanac je juče ujutru posle krvavog napada uhapšen i prebačen u psihijatrijsku bolnicu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Mladić (28) i šef (50), koji su poreklom iz Srbije, krenuli su sa Albancem na pauzu i produžili u pekaru da kupe doručak. Međutim, on je odjednom potegao kuhinjski nož dok su stajali na stepenicama ispred prodavnice i počeo besomučno da ih ubada. Dobio je nadljudsku snagu i teško povredio kolege koje je sekao i ubadao – navodi portal i dodaje da su muškarci prebačeni u bolnicu, te da je mlađi kolega u kritičnom stanju.

Policija je uhapsila napadača koji se tereti za dva ubistva u pokušaju.

– Tužilaštvo je ocenilo pokušaj ubistva kao podmukao jer je on nož sa oštricom dugačkom 20 santimetara nosio sa sobom i iznenada nasrnuo na kolege sa kojima se pre toga nije raspravljao – rekao je istražitelj Stefan Bir nemačkim medijima i dodao:

– Tokom napada on ih je ubadao po vratu, grudnom košu, leđima. Obojica su operisana, te zbog toga nisu saslušani.

UŽAS NA BANOVOM BRDU! Mladić (20) izboden nožem

Bir je pojasnio da je ranjeni šef farbare u stabilnom stanju. On je rekao za nemačke medije i i da su očevici krvoprolića zvali policiju, te da je istražni sudija doneo odluku da se osumnjičeni smesti u psihijatrijsku bolnicu.

– On pokazuje znake mentalnih bolesti – rekao je Bir.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter