Izvor: Alo.rs
06.04.2022 u 13:20
0

ISKASAPIO DRUGA PA SE SKRIVAO KOD DEVOJKE! Detalji jezivog zločina u Beogradu

Srđan D. (40) nožem izbo Slobodana I. (44) u stanu na Slanačkom putu u Beogradu, pa se skrivao kod svoje devojke

Patrola Interventne jedinice 92 uhapsila je Srđana D. (40) neposredno nakon što je nožem izbo Slobodana I. (44) u stanu na Slanačkom putu na Paliluli u Beogradu. Srđan je Slobodanu zadao više uboda nožem u grudi i stomak, a onda pokušao da se sakrije kod devojke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pokušaj ubistva dogodio se u ponedeljak oko ponoći. Srđan je došao u posetu Slobodanu i puna dva sata su proveli zajedno, kada je nešto krenulo po zlu

– Obojica su poznati policiji odranije. Privođeni su zbog trgovine narkoticima, pa se zato sumnja da je upravo to i motiv njihovog sukoba. Da li su jedan drugom smetali ili nisu međusobno regulisali dugovanja, pokazaće istraga. Pregledom sigurnosnih kamera utvrđeno je da je Srđan došao kod Slobodana dva sata ranije. Njihovi poznanici kažu da su se i ranije sukobljavali, pa su se mirili. Sada je taj sukob eskalirao – kaže izvor

Kako saznajemo, svađa je započela u stanu, a nastavila se i u hodniku zgrade, gde su i juče mogli da se vide brojni tragovi krvi.

– On je svog prijatelja ubo ukupno pet puta nožem. Sudeći po povredama, Slobodan je najpre pružao otpor i pokušao je da se odbrani. Na kraju je verovatno hteo da pobegne, pa je istrčao iz stana sav krvav. Srđan je krenuo za njim, a onda pobegao kada su komšije počele da otvaraju vrata jer ih je buka uznemirila – navodi naš sagovornik.

Upravo su komšije pozvale policiju i Hitnu pomoć, koji su odmah reagovali. Dok je Slobodan vožen u Urgentni centar kako bi mu se ukazala pomoć, policija je utvrdila  ko je osumnjičen za napad, a zatim i gde bi mogao da se krije. Odmah je u stan njegove devojke poslata patrola 92 koja ga je tamo i pronašla, savladala i uhapsila. Na njegovoj garderobi su bili tragovi krvi.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter