Izvor: KURIR
01.04.2024 u 22:22
0

IZJAVA OCA DANKE ILIĆ NAKON NESTANKA ĆERKE: „Želim da se vrati kući živa i zdrava“

Miloš Ilić (30), otac nestale devojčice Danke Ilić iz Bora, dao je večeras prvu izjavu posle nestanka svoje ćerke u Banjskom polju prošlog utorka.

– Samo želim da se moja ćerka vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja njima verujem. Mi kao porodica ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi – rekao je Dankin otac.

U Boru se trenutno nalaze roditelji male Danke Ilić. Naime, Dankina majka Ivana i baka nisu htele da daju izjave, te su ušle u zgradu iz koje izašao otac Miloš i dao kratku izjavu.

Otac i majka nestale Danke Ilić su minulih dana nekoliko puta saslušavani u policiji u okviru istrage o okolnostima misterioznog nestanka svoje ćerke. To, međutim, ne znači da su osumnjičeni za bilo šta, niti da će u budućnosti biti.

Intenzivan ritam saslušanja ljudi iz najbližeg okruženja nestale osobe je uobičajen u ovoj fazi slučaja i često dovodi i do toga da saslušavane ličnosti u nastavku budu u potpunosti isključene ako se utvrdi da nisu od interesa za dalji tok istrage.

 

IGOR JURIĆ VERUJE DA JE DANKIN NESTANAK UNAPRED SMIŠLJEN: Sve nagoveštava sa je -„OVO JE UNAPRED PLANIRANO“!

Ujak saslušan u policiji

Ujak nestale Danke Ilić danas je dva sata saslušavan u policijskoj stanici, nakon čega se oglasio i rekao da je cela porodica u strahu, kao i njegova deca.

– Sad sam bio u policiji. Nemojte molim vas, deca mi žive tu i uplašeni su. Rekao sam u policiji kratko šta sam imao – rekao je ujak Danke Ilić za Republiku nakon što se vratio sa saslušanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter