Izvor: BSC Happy
27.10.2023 u 14:19
0

JEDAN JE ZAGOVARO DRUGI JE PLJAČKAO: Lopovi ukrali torbu ženi u kojoj se nalazio novac od prodaje stana

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo V.N. i S.N., obojica iz Pančeva, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Osumnjičeni se terete da su 25. oktobra na Zelenoj pijaci u Pančevu, na naročito drzak način oduzeli od oštećene (64) torbu u kojoj se nalazio novac od prodaje stana, u iznosu od 25.500 evra, tako što, dok je V.N. zagovarao oštećenu, S.N. je istu odgurnuo i oduzeo torbu, na koji način su sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 3.000.000,00 dinara.

NOVI SAD NA NOGAMA: Odmah pozovite policiju ukoliko vidite ovog muškarca apeluje PUNS

Javni tužilac OJT Pančevo je nakon što je saslušao V.N. i S.N. u svojstvu osumnjičenih predložio Osnovnom sudu u Pančevu određivanje pritvora protiv V.N. i S.N. zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter