Izvor:
11.11.2018 u 07:17
0

JEDANAESTOGODIŠNJI DEČAK U TEŠKOM STANJU: Tokom seče drva, sekirom udario rođaka u glavu!

Dečak D. S. (7) iz Smedereva, koji je u petak udario sekirom u glavu rođaka S. I. (11) i teško ga povredio, najverovatnije je to uradio slučajno, tokom seče drva.

Podsetimo, incident se dogodio u popodnevnim časovima u Cvećarskoj ulici, a 11-godišnji dečak je nakon udarca zadobio frakturu lobanje.

– Mlađe dete je došlo kod rođaka S. I. i sekirom su cepali drva. U jednom trenutku, najverovatnije slučajno, D. S. sekirom je udario rođaka u glavu i teško ga povredio. S. I. zadobio je frakturu lobanje i nakon pregleda u smederevskoj bolnici prebačen je u Urgentni centar u Beogradu –

Prema rečima sagovornika, D. S., po svemu sudeći, nije želeo da povredi rođaka.

– O svemu je obaveštena policija, kao i tužilaštvo, ali s obzirom na to da se radi o deci koja ne podležu krivičnoj odgovornosti, ali i na činjenicu da se sve desilo slučajno, sedmogodišnjak neće snositi sankcije –

Komšije dvojice dečaka kažu da im nije jasno gde su bili roditelji dečaka kada se desila nesreća.

– Neodgovorno je dozvoljavati deci da cepaju drva i da se igraju sekirama, pošto se začas desi tragedija – kažu komšije.

Otac dečaka koji je sekirom udario svog rođaka ističe da je u vreme incidenta bio na poslu.

– Imam šestoro dece i oni često cepaju drva. Rođak sa ženine strane je došao kod nas i moj sin je uzeo sekiru i greškom ga udario u glavu. Dete je operisano u Urgentnom centru u Beogradu, a potom vraćeno u smederevsku bolnicu. Malo sam pričao s njim i rekao mi je da ima jake bolove u glavi – rekao je otac dečaka koji je slučajno povredio svog rođaka.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter