Izvor: Kurir
17.09.2023 u 15:29
1

JEDNA OD OVE 2 STVARI MOŽDA JE IGORA KOŠTALA ŽIVOTA Dve verzije nesreće u Kremnima: Navodno preticao, ali strahuju da je ovo uzrok

U toku je istraga u vezi saobraćajne nesreće koja se dogodila jutros rano na magistralnom putu Užice-Mokra Gora, u Šargan Vitasi u Kremnima, u kojoj je poginuo I.T. (28) iz Užica.

Potvrđeno je da je putnički automobil u kome je bila ekipa od 4 snimatelja, bio u svadbenoj koloni koja se kretala iz Užica ka Mokroj Gori.

– Utvrđuje se razlog zbog koga se putnički automobil prešao na suprotnu traku puta. Moguće je da je preticao kolonu, a postoji i mogućnost da je zaspao za volanom, a zatim se direktno sudarili sa kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Kamion se odmah zapalio, a u putničkom vozilu preminuo je vozač I.T. i tri putnika su prevežena u užičku bolnicu gde su u stabilnom stanju. U svakom slučaju istraga će utvrditi detalje ove strašne nesreće – saznajemo od izvora bliskog istrazi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JEDNA OD OVE 2 STVARI MOŽDA JE IGORA KOŠTALA ŽIVOTA Dve verzije nesreće u Kremnima: Navodno preticao, ali strahuju da je ovo uzrok”

  1. Ama mnogo automobila prelazi odjednom na suprotnu stranu, da li je to kupljen polovni automobil ako jeste ispitati sve polovnjake po tom pitanju , nemogice da je toliko ljudi zaspalo prelazeći u suprotnu traku .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter