Izvor: Kurir
17.09.2023 u 16:43
0

MONSTRUOZNO! ZLOČIN PO RECEPTU BELIVUKOVOG KLANA: Ubili Stevana, isekli telo mašinom, stavili u džak, palili dokaze…

Policija uhapsila Ljiljanu J. i njenu ćerku A. A., dok se za sinom traga. Sumnja se da je Ljiljana na spavanju ubila Stevana Andrejića (56), posle čega su raskomadali telo i bacili ga, dok su tragove zločina pokušali da sakriju

Stravičan zločin dogodio se u selu Vlaški do kod Požarevca kada su, kako se sumnja, Ljiljana J. i njena deca ubili, raskomadali i bacili u šumu telo svog bivšeg muža, odnosno oca Stevana Andrejića (56)!

Kako saznajemo, sumnja se da se ubistvo dogodilo početkom septembra, a policija je prekjuče uhapsila Ljiljanu J. i njenu ćerku A. A., dok je sin pobegao.

– Ljiljana je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu priznala da je sama ubila bivšeg muža na spavanju, a da su joj ćerka i sin pomogli da se otarasi tela i sakrije tragove zločina. Majci i ćerci je određen pritvor do 30 dana, dok se za sinom traga – kaže naš izvor.

„KIŠA DIVNO OKREPLJUJE, PROŠETAJTE MALO“: KADIROV ŠMEKERSKI demantovao LAŽI O TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU pa PROŠETAO 11 KILOMETARA! (VIDEO)

Živeo u Austriji

Prema rečima meštana i rođaka porodice, Stevan Andrejić i Ljiljana J. bili su razvedeni skoro 20 godina, a on je živeo u Austriji.

– Došao je u Srbiju 1. septembra. Tada smo ga poslednji put videli. Iako je razveden, kada god je dolazio, boravio je kod žene. Inače, kuća u selu u kojoj su živeli Ljiljana i deca je Stevanova, nasledio ju je od oca, ali im je dao da tu žive. Dolazio je da ih poseti i vodio je računa o domaćinstvu, menjao prozore, čistio dvorište… – pričaju komšije.

ŠTA JE KIM OBEĆAO PUTINU: Evo šta stiže u MOSKVU a od čega ZAPAD DRHTI KAO PRUT!

Njegov rođak Neša za Kurir kaže da je Stevana poslednji put video 3. septembra. Neša je, kako kaže, pošto je primetio da Stevana nema, a da se njegova porodica čudno ponaša, otišao u policiju i prijavio nestanak, te je klupko počelo da se odmotava.

– Dan pre nestanka sedeli smo njegovi sin i ćerka, on i ja, i pili kafu. Najnormalnije su se ponašali svi, pričali smo kako ćemo da idemo na pecanje svi zajedno i trebalo je da im sređujem dvorište. Međutim, posle toga Stevana nisam video, niti me je zvao na pecanje, niti mi se javio za sređivanje – kaže Neša i dodaje da mu je najveću sumnju probudilo to što su Stevanova deca vozila njegov automobil, koji on inače nikome nije davao.

– Meni nije davao taj auto da pomerim ni 20 metara, a njegov sin mi odjednom kaže da je Stevan starim autom otišao za Austriju, a njima ostavio ovaj. To mi je bilo jako sumnjivo. A, kad sam video ćerku kako riba gepek, e tu sam shvatio da nisu čista posla – priča rođak i dodaje da je zvao Stevana na mobilni više puta.

Odneo telefon

– Bio je čas dostupan, čas nesdostupan. Zbog svega toga sam na kraju otišao u policiju – kaže zaprepašćeni Neša i objašnjava nam da se ispostavilo da je Stevanov sin posle zločina, najverovatije, otišao u Austriju i poneo očev telefon.

– Tamo ga je povremeno palio, odgovarao na poruke i pozive, verovatno da bi prikrio tragove – dodaje on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter