Izvor: Afera
17.09.2023 u 15:06
2

ŠTA JE KIM OBEĆAO PUTINU: Evo šta stiže u MOSKVU a od čega ZAPAD DRHTI KAO PRUT!

Lider Severne Koreje dobio je na poklon pet dronova-kamikaza i izviđački dron tipa “geranj-25” sa funkcijom vertikalnog poletanja

Lider Severne Koreje Kim Džong Un završio je višednevnu posetu Rusiji. Poslednjeg dana posete dobio je na poklon od gubernatora Primorskog kraja (Daleki istok Rusije) Olega Kožemjaka pancir i komplet dronova, proizvedenih u regionu.

 – Gubernator Primorja Oleg Kožemjako poklonio je Kim Džong Unu komplet oklopne zaštite za jurišne operacije. U pitanju je pancir sa zaštitnim zonama za grudi, ramena, grlo i prepone, i mnogo je lakši od svojih pandana. Napravljen je u Primorskom kraju – saopštila je pres-služba Vlade regiona.

Lider Severne Koreje dobio je na poklon pet dronova-kamikaza i izviđački dron tipa “geranj-25” sa funkcijom vertikalnog poletanja.

EVROPA ĆE MOLITI ZA MIR: Orban kritikovao dosadašnji pristup EU sukobu u Ukrajini

Ovi dronovi se takođe proizvode u Primorju. Osim toga, uvaženom gostu je uručen komplet specijalne odeće koja je nevidljiva za termovizije.

Tokom posete Primorskom kraju, Kim Džong Un je boravio na aerodrom Knjeviči, gde ga je dočekao ministar odbrane Sergej Šojgu.

Predstavljeni su mu savremeni avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Ruske Federacije, ruski raketni sistem “kinžal”, kojim je naoružan avion MiG-31I.

Severnokorejki lider je posetio fregatu Pacifičke flote “Maršal Šapošnjikov” u zalivu Uliks.

U subotu je gledao i balet “Uspavana lepotica” na Primorskoj sceni Marijinskog teatra

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ŠTA JE KIM OBEĆAO PUTINU: Evo šta stiže u MOSKVU a od čega ZAPAD DRHTI KAO PRUT!”

  1. Nemojte da vas iznenade ovi što drhte , imati u vidu da to nije vasa vrsta mozga . Potpuno dva različita mozga i dva različita načina razmišljanja , kao prvo da li vam je palo na pamet da će uništiti severni tok na dnu mora , da li vam je palo na pamet da će gadjati Moskvu, da li vam je palo na pamet da će razoriti sopstvenu branu , a to su za njihov mozak sitnice .

    0
    1
    Odgovori
  2. Ipak vi svi budite na oprezu i Severna Koreja i Kina i Rusija , luda je to glava sa kim imate posla, njih samo strah od licnog sopstvenog unistenja može da obuzda pogledajte kako su samo svi nervozni pogotovu ovi iz NATOa a i face su im nekako drugacije od ostalih, a oni koji su kao mirni samo glume mirnoću ko zna pod kojim su lekovima .
    Pogedajte kako Kim ima blagorodnu facu pa Si pa Putin, pa Lavrov, vidi se dobrota , ove ostale sa suprotne strane koje nisu takve necu da spominjem .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter