Izvor: RT/BSC Happy
17.09.2023 u 16:02
1

„KIŠA DIVNO OKREPLJUJE, PROŠETAJTE MALO“: KADIROV ŠMEKERSKI demantovao LAŽI O TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU pa PROŠETAO 11 KILOMETARA! (VIDEO)

Čečenski lider objavio snimak šetnje po kiši i na taj način dokazao da su lažne informacije koje šire ukrajinski Telegram kanali da je preminuo

Čečenski lider Ramzan Kadirov demantovao je glasine koje šire ukrajinski Telegram kanali da je u komi i pozvao one koji ne razlikuju istinu od laži na internetu da prošetaju na svežem vazduhu.

„Savetujem svima koji ne razlikuju istinu od laži na internetu da prošetaju na svežem vazduhu i dovedu svoje misli u red. Kiša divno okrepljuje“, napisao je Kadirov na Telegramu.

Kadirov je objavio i snimak svoje šetnje po kiši, gde je rekao da je prepešačio 11 kilometara.


Ranije su se na raznim Telegram kanalima pojavile nepotvrđene informacije da je Kadirov navodno noćas preminuo u Centralnoj kliničkoj bolnici Administracije predsednika Ruske Federacije.

Pre toga, glasine o njegovoj „ozbiljnoj“ bolesti aktivno su se širile.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„KIŠA DIVNO OKREPLJUJE, PROŠETAJTE MALO“: KADIROV ŠMEKERSKI demantovao LAŽI O TEŠKOM ZDRAVSTVENOM STANJU pa PROŠETAO 11 KILOMETARA! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter