Izvor: Informer
17.09.2023 u 17:18
0

BOMBA! „UKRAJINCI ĆE IZUMRETI“: JAPANSKI EMINENTNI PROFESOR izneo MRAČNU PROGNOZU!

Ukrajina krije podatke o stanovništvu zemlje, dok su Ukrajinci kao narod „u opasnosti od izumiranja“, rekao je Masaru Sato, bivši glavni analitičar u japanskom ministarstvu spoljnih poslova i gostujući profesor na Univerzitetu Došiša, u intervjuu za Nihona Keizaija.

Politikolog je slučajeve u kojima Ukrajinci daju mito zvaničnicima kako bi izbegli slanje na front nazvao „strašnim presedanom“.

– Znate li koliko je puta u Ukrajini rađen popis stanovništva nakon sticanja nezavisnosti? Samo jednom – 2001. godine. Ne zna se šta se od tada dogodilo. A sada je to državna tajna – rekao je on.

Prema njegovim rečima, „niko nema tačne informacije“: ako je 1991. godine u Ukrajini živelo 55 miliona ljudi, popis iz 2001. je pokazao 47 miliona. Istovremeno, junski izveštaj ukrajinskog instituta za budućnost procenjuje da stanovništvo zemlje ima 29 miliona.

ŠTA JE KIM OBEĆAO PUTINU: Evo šta stiže u MOSKVU a od čega ZAPAD DRHTI KAO PRUT!

– Zato u Ukrajini nije ostalo mnogo vojno sposobnih muškaraca – primetio je Sato.

Pored toga, podsetio je on, koeficijent efikasnosti reprodukcije stanovništva u Ukrajini smanjen je na 0,7.

– Dakle, Ukrajinci kao narod su na putu izumiranja. Mislim da je situacija veoma teška – dodao je politikolog.

Treba napomenuti da se ruski politikolozi slažu u proceni da u Ukrajini nema više od 20 miliona stanovnika.

Krajem jula, analitički resurs OpenDatabot, koji objedinjuje zvanične podatke u Ukrajini, izvestio je da je stopa nataliteta u zemlji dostigla najniži nivo od nezavisnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter