Izvor: BSC Happy/blic.rs
02.12.2023 u 22:40
0

JEZIV POŽAR U UŽICU: Vatra i dim na sve strane (VIDEO)

Tokom večernjih sati izbio je veliki požar u jednoj porodičnoj kući u užičkom naselju Terazije. Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi situacija na terenu.

Na snimku objavljenom na instagram profilu „192_rs“ vidi se da vatra guta krov kuće koja se nalazi na brdu dok se plamen vidi sa glavnog puta.

„KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JE RONIO U PISOARU“: Šok priča aktera „Vidimo se u čitulji“

– Kuća je u brdu, a ogroman plamen vidi se i sa glavnom puta. Deluje da je vatra zahvatila čitav objekat. Na lice mesta su odmah stigle vatrogasne ekipe koje uz velike napore pokušavaju da lokalizuju požar – rekao je jedan od očevidaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Brzom intervencijom 10 vatrogasaca sa četiri vozila lokalizovan je požar koji je večeras izbio u jednoj kući u užičkom naselju Terazije, potvrđeno je u Birou MUP-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Užice Online (@uzice.online)

Požar je zahvatio potkrovlje, gorela je krovna konstrukcija, a prema prvim informacijama, nema povređenih.

Vatrogasci su i dalje na terenu i rade na dogašivanju vatre.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter