Izvor:
22.08.2017 u 18:55
0

Jeziv udes u Brestovcu: Jedna osoba poginula, četiri povređene u sudaru voza i automobila!

Jedna osoba je poginula, a četvoro je teže povređeno u saobraćajnoj nesreći kada je na kružnom prelazu u Brestovcu voz udario u auto iz kog su ljudi bukvalno izleteli kroz prozor, saznaju „Novosti“. Povređeni mladići, inače iz Gadžinog Hana, prebačeni su u Klinički centar u Nišu i to dvojica sa težim povredama glave, kičme i grudnog koša dok su druga dvojica lakše povređena pa će uskoro biti pušteni kući.

Prema rečima Elvisa Denića (27) koji je bio za volanom, rampa na prelazu bila je podignuta, zbog čega, kako tvrdi, nije ni obratio pažnju da dolazi voz.

„Čuo sam samo rođaka koji je sedeo pored mene da viče „Pazi voz“. Ja sam pogledao desno i nisam ga video, međutim kada sam pogledao levo, voz je bio na metar od nas. Sledeće čega se sećam je ova soba na Kliničkom“, priča Elvis.

On kaže da je pre toga sa rođacima bio kod preminulog Aleksandra, inače njegovog brata od tetke, koji je u sredu planirao da zaprosi devojku.

„Pozvali smo i nju da dođe kod Aleksandra i rešili da odemo po roštilj u Brestovac. Tamo je Aleksandar popio nekoliko piva jer se u međuvremenu posvađao sa verenicom. Rekao joj je: „Baciću se pod voz ako me ostaviš“ i krenuo to da uradi. Ja sam ga brzo pokupio kolima da ga vozim kući. Kada sam stao na prelaz, njegova se pretnja igrom sudbine ispunila i danas sam saznao da je Aleksandar na mestu ostao mrtav“, priča kroz suze Elvis.

On tvrdi da nije sa braćom konzumirao alkohol i da je dugo već vozač, ali da očekuje da policija utvrdi uzrok nesreće.

Roditelji i šestomesečni sin ne odvajaju se od vrata iza kojih leži povređeni Stefan.

Teške povrede vilice i grudi zadobio je i dvadesetogodišnji Stefan Tanić koji s trenutno nalazi na Klinici za Neurohirurgiju u Nišu. On je, baš kao i Elvis, u trenutku kada je voz udario u auto, bukvalno izleteo kroz prozor što mu je, kako veruje njegov otac, spasilo život.

„Evo cele noći smo ovde, njegov sin, majka i ja. Molimo se za njegov život i da bude dobro. Moj Stefan je bio napred na suvozačevo mesto. Kažu da ga je od udarca izleteo 15-tak metara napred. Oporavlja se i može da priča, ali moraće verovatno na operaciju vilice. Bili smo kući kada su nas zvali, ne znam gde su bili pre toga i šta su radili“, kaže Dragan Tanić, Stefanov otac.

Zoran Denić (24) i Filip Denić (18) sa lakšim telesnim povredama biće pušteni na kućno lečenje.

Putnici koji su bili u vozu kazali su da je automobil smrskan do neprepoznavanja i da je prava sreća što su mladići preživeli.

novosti.rs
Foto: wikipedia, pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter