Izvor: Blic.rs
26.08.2020 u 12:23
0

JEZIVA NESREĆA U BANJI: Mladić (18) izgubio kontrolu nad autom pa prešao u suprotnu traku, nastradala žena!

Jedna osoba je preminula, a drugoj se lekari bore za život nakon teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila u Sokobanji.

Nesreća se odigrala u 5.50 sati u ulici Prevalac, kada je 18-godišnji Nenad J. iz Sokobanje u alkoholisanom stanju i sa 1,65 promila alkohola u krvi u oštroj krivini izgubio kontrolu nad vozilom „reno klio“ i prešao u saobraćajnu traku kojom se iz suprotnog smera kretalo vozilo „fiat panda“.

UDARNE VESTI IZ HRONIKE

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Sekirom ubila majku!

SUROVI TINEJDŽERSKI OBRAČUN: Poznanika (17) IZBOLI i ostavili da ISKRVARI do smrti

Tom prilikom je došlo do čeonog sudara zbog kojeg se vozilo Fiat panda prevrnulo na krov. Vozilom „fiat panda“ je upravlao Jovica M. iz Sokobanje (rođen 1953.g), a suvozač je bila Vitoslava M. (1954).

Zbog zadobijenih povreda ostećeni su prebačeni u KBC Niš. Jovica je nakon prijema preminuo, a Vitosava je u kritičnom stanju.

Osumnjičeni je zadržan, s tim da je Više javno tužilaštvo odmah po saznanju naložilo uzimanje krvi od osumnjičenog i obukciju tela pokojnog Jovice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter