Izvor: Kurir.rs
20.12.2023 u 14:10
0

JEZIVA TUČA DVE ŽENE U NOVOM SADU: Radnica NOŽEM IZBOLA šeficu po CELOM TELU

Radnica pekare Slađana T. (40) iz Futoga uhapšena je juče u Novom Sadu zbog sumnje da je nakon verbalne svađe nekoliko puta nožem izbola svoju bivšu šeficu Slavojku S. (63), državljanku Bosne i Hercegovine po celom telu.

Nasilje se dogodilo, juče oko 15 sati u ulici Cara Dušana u Novom Sadu u blizini pekare u kojoj je osumnjičena do nedavno bila zaposlena.

– Sumnja se da je prvo došlo do verbalnog okršaju između njih, ali je ubrzo sve preraslo u fizičko nasilje. Naime, osumnjičena je navodno, od bivše gazdarice pekare tražila svoju zaostalu platu u iznosu od 47.000 dinara – kaže sagovornik i dodaje:

– Osumnjičena je insistirala i tražila da joj se isplati novac koji je prethodno zaradila. Međutim, navodno, vlasnica pekare nije želela ili nije imala da joj plati, pravdala se i izbegavala da izmiri svoje dugovanje prema radnici. Ubrzo su počele da se guraju nasred ulice.

HOROR SCENA U STUDENJAKU: Posvađao se sa cimerom oko klime pa ga IZBO NOŽEM

Kako dalje navodi izvor, njihovu svađu čili su radnici sa obližnjeg gradilišta i odmah su se uputili ka njima.

– Vukle su se i gurale po trotoaru, a onda je u jednom trenutku osumnjičena iz rukava izvukla nož. Počela je da je ubada po celom telu, a žrtva je pala na kolena – kaže izvor i dodaje:

– Tada su ih razdojili radnici, ali i slučajni prolaznici koji su pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći. Osumnjičena navodno, nije bežala nakon što je izbola žrtvu.

Novosadska policija stavila joj je lisice na ruke i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti predata nadležnom Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu. Osumnjičenoj se na teret stavlja da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju.

– Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenu ženu na Klinički centar Vojvodina gde su joj nakon dijagnostike ustanovljeno da je zadobila više teških telesnih povreda u vidu ubodnih rana po telu. Nakon što su joj sanirane povrede ona je puštena na kućno lečenje – kaže dobro obavešten izvor, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter