Izvor: Alo.rs
20.12.2023 u 14:46
0

HOROR SCENA U STUDENJAKU: Posvađao se sa cimerom oko klime pa ga IZBO NOŽEM

Užasna scena u Studenjaku.

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv državljanina Gvineje Bisao Da Gama T. O. (25) zbog sumnje da je 26. septembra ove godine u sobi u Studentskom gradu pokušao da liši života N.T.K, nakon svađe oko klima uređaja. Nakon toga okrivljeni je pobegao u drugu sobu, gde je pronađen i uhapšen, dok je oštećeni hospitalizovan.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, Da Gama T.O. se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju.

UŽASNI DETALJI NESREĆE U BEOGRADU: „Pala je i disala, a onda…“

Tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, imajući u vidu da je državljanin Gvineje Bisao, u koju državu bi mogao da pobegne čim bi se našao na slobodi.

Sumnja se da je on 26. septembra dva časa posle ponoći, nakon fizičkog sukoba sa oštećenim do kojeg je došlo zbog svađe oko klima uređaja, oštećenog uboo kuhinjskim nožem, sečiva dužine 11 centimetara, u predelu donjeg dela stomaka, nanevši mu na taj način tešku telesnu povredu.

Nakon toga okrivljeni je pobegao u drugu sobu, gde je pronađen i uhapšen, dok je oštećeni hospitalizovan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter