Izvor: Tanjug
29.06.2021 u 22:35
0

JEZIVE SCENE U BEOČINU: Zatvorio se sa ženom i bebom, pretio da će da aktivira bombu

Policija u Beočinu privela je 37-godišnjeg muškarca koji se danas po podne zatvorio u stan sa ženom i bebom i pretio da će aktivirati bombu, javljaju beogradski mediji.

NAJVAŽNIJE: 

SRBIJA HRABRO IDE NAPRED! Mali: Preponosan sam na SRPSKE FINANSIJE!

PREKRAJANJE ISTORIJE VIJORE ČITAKU! Sramna izjava o Kosovskom boju je samo još jedan velikoalbanski pamflet!

PREMINUO NAŠ BIVŠI MINISTAR! Kobna saobraćajka kod Šapca, bio je veliki VIZIONAR!

AVIONI SU LETELI NISKO I BLIZU BRODA! Holanđani provocirali Ruse, a reakcija koja je usledila SLEDILA IM JE KRV U ŽILAMA!

ZEMUN SPOJEN SA LIDOM: Vojska postavila pontonski most

Kako se navodi, pozivajući se na nezvanične informacije, reč je o P. B. iz Beočina, koji je od ranije poznat po nasilničkom ponašanju.

Kako dodaje, on se zaključao u stanu u Ulici kralja Petra I u Beočinu i pretio da će aktivirati ručnu bombu.

„Novosti“ prenose da se iz stana, nešto pre 17 časova, čula svađa između supružnika.

Kako navode, muškarac je bio nasilan prema ženi i navodno ju je tukao.

Neko od suseda je, prema navodima „Novosti“, pozvao policiju, a kada su stigli i pokucali na vrata, muškarac je pretio da će aktivirati bombu.

Na licu mesta je izašla policija i žandarmerija, kako i pregovarač, a drama je okončana oko 20 sati, kada je P.B. priveden.

Tokom ove tročasovne drame niko nije povređen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter