Izvor: republika.rs
20.12.2023 u 16:09
0

KAO DA MASAKRA NIJE BILO: Majka dečaka-ubice renovira stan

Miljana Kecmanović, koja je optužena da je na metku "Češke zbrojevke" koji je ispaljen kobnog 3.maja pronađen njen neosporni DNK trag, renovira stan za povratak svog sina iako ne zna da li će dečak-ubica ikada napustiti kliniku!

Nakon što je protiv majke dečaka-ubice podignuta optužnica, njoj je određena mera zabrane prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa svojim sinom, te je istovremeno upozorena da se prema njoj može odrediti teža mera ukoliko prekrši izrečenu zabranu.

Prema saznanjima medija, otkad je Miljani zabranjeno da komunicira sa sinom, ona je odlučila da svoje slobodno vreme provodi spremajući stan i njegovu sobu.

– Miljana živi u nadi da će Kosta ubrzo ponovo biti u porodičnom domu u kojem je odrastao, zajedno sa njom, te upravo zbog toga, ona ide u stan i renovira ga. Redovno se iza zatvorenih vrata mogu čuti radovi, bušilice, čekići.. Svima je jasno da ona njega brani, iako je monstrum – objašnjava sagovornik.

„NEMAM PRAVA DA MI NE BUDE DOBRO“: POTRESNA priča nastavnice koja je preživela masakr u Ribnikaru

U zgradi u kojoj su do 3. maja živeli Kecmanovići (dečak-ubica, njegova mlađa sestra, otac Vladimir i majka Miljana), zatečeni su tragovi cipela, kao i prazno sanduče.

 Farbali su vrata, Miljana je dolazila u stan, uzimala neke stvari, dođe povremeno tu. Ne viđamo je, zadrži se par sati, pa je verovatno, dok je sama odlučila da sredi porodični dom. Njima je imovina blokirana, pa ne verujemo da sređuje stan kako bi ga prodala, već da ga promeni kako se ne bi sećala vremena dok je živela tu sa Kostom – kazala je tada komšinica.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv oca i majke Koste Kecmanovića.

Otac maloletnog ubice iz Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, Vladimir Kecmanović, optužen je za teško delo protiv opšte sigurnosti. Prema optužnici, sumnja se da je Kecmanović obučavao dete kako da rukuje oružjem, kao i da nije obezbedio uslove za čuvanje vatrenog oružja.

Tužilaštvo je Vladimiru Kecmanoviću predložilo kaznu od 12 godina zatvora, za majku dve godine i šest meseci, a za radnike streljane u koju je Kosta odlazio po tri godine.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter